De praktijk

Lees hier meer over Croon Mondzorg

Bij Croon Mondzorg ligt de focus op jou

Croon Mondzorg gelooft dat aandacht en tijd voor de patiënt het allerbelangrijkst zijn. Een tandarts- of mondhygiëniste bezoek is niet iets waar de patiënt zich op verheugt. Heel begrijpelijk, maar tegelijkertijd kunnen wij oprecht zeggen dat die angst nergens voor nodig is. De tandheelkundig specialisten van Croon Mondzorg investeren tijd en aandacht in hun patiënten, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.

“Be true to your teeth, or they will be false to you”

 

Behandelkennis

Of je nu komt voor preventie, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, prothetiek, orthodontie of bleken; het ervaren team van Croon Mondzorg helpt je kundig. Door cursussen, bijscholing en het lezen van vakliteratuur houden we onze kennis op peil. Al leren we nog het meest bij door regelmatig een kijkje te nemen bij collegae. Al die ervaring en bekwaamheid helpen ons er bij om je het best van dienst te zijn.

“Life is always better with a smile”

Bij Croon Mondzorg kun je terecht voor alle behandelingen op tandheelkundig gebied. Kunnen wij je onverhoopt zelf niet direct helpen, dan zorgen we ervoor dat we je doorverwijzen naar één van onze gespecialiseerde collega’s.

 

Mondgezondheid

Een goede mondgezondheid is de basis voor je algehele gezondheid. Net als een huis een goede fundering nodig heeft, is het bij het gebit van belang dat het tandvlees en onderliggende (bot) structuur in orde is. Van daaruit werken we aan (het behoud van) een gezond gebit.

“You don’t have to brush all your teeth, just the ones you want to keep”

Ben je op zoek naar een mondhygiëniste? Wij werken vanuit gemeente Berkel-Enschot voor veel mensen uit de regio Tilburg. Bezoek ons, op afspraak, in onze praktijk.

‘Bij Croon Mondzorg ben je geen nummer, waardoor ik me er al snel op mijn gemak voelde. Ik ga met het volste vertrouwen in die stoel liggen. Dat ik zelfs soms gaatjes laat vullen zonder verdoving, was voorheen absoluut ondenkbaar!’

Rob Geraerts

54 jaar oud, 17 jaar patiënt

‘Croon is voor mij professionele mondzorg in een persoonlijke sfeer. Er is een prettige samenwerking tussen de tandarts en assistentes. Voor mij is het ook belangrijk dat mijn kinderen op een leuke manier worden benaderd.’

Marlieke Roggeveen-Mulder

54 jaar oud, 15 jaar patiënt

‘De grote rust en balans die zowel Dirk als Rob uitstralen, ervaar ik als zeer positief. Daardoor verlopen de behandelingen namelijk zorgzaam en adequaat. Ik voel me echt welkom bij Croon.’

Marc Mulders

64 jaar oud, 53 jaar patiënt