background

Bij Croon Mondzorg ligt de focus op jou

Croon Mondzorg gelooft dat aandacht en tijd voor de patiënt het allerbelangrijkst zijn. Een tandarts- of mondhygiënistebezoek is niet iets waar de patiënt zich op verheugt. Heel begrijpelijk, maar tegelijkertijd kunnen wij oprecht zeggen dat die angst nergens voor nodig is. De tandheelkundig specialisten van Croon Mondzorg investeren tijd en aandacht in hun patiënten, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.


“Be true to your teeth, or they will be false to you”

Behandelkennis

Of je nu komt voor preventie, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, prothetiek, orthodontie of bleken; het ervaren team van Croon Mondzorg helpt je kundig. Door cursussen, bijscholing en het lezen van vakliteratuur houden we onze kennis op peil. Al leren we nog het meest bij door regelmatig een kijkje te nemen bij collegae. Al die ervaring en bekwaamheid helpen ons er bij om jou het best van dienst te zijn.

“Life is always better with a smile”

Bij Croon Mondzorg kun je terecht voor alle behandelingen op tandheelkundig gebied. Kunnen wij je onverhoopt zelf niet direct helpen, dan zorgen we ervoor dat we je doorverwijzen naar één van onze gespecialiseerde collega's.

Mondgezondheid

Een goede mondgezondheid is de basis voor je algehele gezondheid. Net als een huis een goede fundering nodig heeft, is het bij het gebit van belang dat het tandvlees en onderliggende (bot) structuur in orde is. Van daaruit werken we aan (het behoud van) een gezond gebit.

“You don’t have to brush all your teeth, just the ones you want to keep”

Behandelkamer Croon Mondzorg

Croon Mondzorg Berkel-Enschot

Eikenbosch 2
5056 GB Berkel-Enschot
Bel: 013-533 15 13 
E-mail: info@croonmondzorg.nl        

facebook

De praktijk in beeld

De praktijk Behandelruimte Behandelruimte De wachtruimte De praktijk De wachtruimte